AngeliHolmstedt

AngeliHolmstedt's picture

MI Trainer Presentation

Angeli
Holmstedt
Leg.psykolog/leg.psykoterapeut och klinisk handledare i KBT. Universitetsadjunkt. Mindfulnesslärare.
Business Information
Business name: 
KBT-Konsulterna samt Instutitionen för psykologi, Uppsala Universitet
Address line 1: 
Lilla Gårdshuset, Slottskällan
Address line 2: 
Sjukhusvägen 3
Town/City: 
Uppsala
Postcode/zip code: 
753 09
Country: 
Sweden
Contact Information
Email address: 
angeli.holmstedt@kbt-konsulterna.se
Telephone number: 
(+46) 018-104044
Mobile number: 
0708-490483

More About Me

About Me

Jag har gett MI utbildningar sedan 1995 då jag arbetade i ett forskningsprojekt på KI där syftet var att undersöka vilka behandlingsmetoder som passade bäst för vilken typ av patientnt med alkoholproblem (replikation av "Projekt Match", startade 1989). På den tiden fanns inga formaliserade MI utbildningar i Sverige.

Därefter har jag sjäv vidareutbildat mig i MI under många år och 2005 utbildade jag mig till lärare i MI då jag gick en sk. TNT i Amsterdam. I samband med detta blev jag MINT medlem. Genom åren har jag fortsatt att utveckla min kompetens genom t.ex. workshops med Steven Rollnick, Jeff Allison, Theresa Moyer, Denise Ernst, Lars Forsberg m.fl. Jag har också gått kodningskurs på 7.5 högskolepoäng anordnad av MiCLab.

Genom åren har jag utbildat i många olika sammanhang, t.ex. varit anlitad som utbildare för personal inom somatisk vård, psykiatrisk vård, socialtjänst, skola, behandlingshem för ungdomar, blivande psykologer och psykoterapeuter inom deras utbildningar på universitetet. Jag har också, tillsammans med kollegor i egen verksamhet, anordnat många MI utbildningar som varit öppna för professionella att söka själv.  De senaste 2 åren har jag gett 7.5 HP kurser på Uppsala Universitet för psykologstudnetnerna.

Jag kan skräddarsy MI utbildningar för personal i olika sammanhang, ge handledning i MI och liknande uppdrag. Kontakta mig så diskuterar vi kring Din arbetsplats behov.

Service Information
Services offered: 
Introductory Training
Intermediate training
Advanced training
Supervision
Coaching
Area of practice: 
Health
Addiction
Mental Health
Social
Training Interests
Training language 1: 
Swedish

History

Member for
13 years 3 months
Go to top